Kwaliteit & hygiëne

In de praktijk wordt gewerkt volgende de beroepscode, dit document beschrijft hoe het professionele handelen eruit ziet.
Daarnaast wordt er gewerkt volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf, een bundeling van alle relevante wet- en regelgeving, aangevuld met branche specifieke richtlijnen en adviezen.

PROVOET

Voet bij stuk is aangesloten bij Provoet, dé landelijke brancheorganisatie voor pedicures. ProVoet bevordert de kwaliteit van de voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. ProVoet behartigt de belangen van haar pedicures bij onder andere zorgverzekeraars en zorgaanbieders zoals huisartsen en podotherapeuten. ProVoet pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiënische richtlijnen. Uw voeten zijn bij een ProVoet pedicure in goede handen. De ProVoet pedicure draagt vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van uw voeten. Uw ProVoet pedicure staat voor gekwalificeerde scholing, vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit. 
Meer informatie kunt u vinden op ProVoet.

PROCERT / HÉT KWALITEITSKEURMERK

ProCert_logo.jpg

Het doel van ProCert is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dat bereiken zij met het door hen ontwikkelde ‘KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)’.

Als geregistreerde pedicure beschikt Voet bij stuk over de benodigde diploma’s én is verplicht zich bij te scholen voor de benodigde accreditatie. Of u nu consument bent of vanuit een zorginstelling of zorgverzekeraar op zoek bent naar een pedicure raadpleeg het kwaliteitsregister. In het profiel kunt u zien op welke gebieden er (bij)scholing is gevolgd.

Contact