DUURZAAM ONDERNEMEN

Voet bij stuk wil graag duurzaam ondernemen met aandacht voor de medemens en respect voor de aarde en het milieu. Bij duurzaam en verantwoord ondernemen denken wij aan de balans tussen de 3 P’s: people, planet, profit. Profit? Ja, de doelstelling is om winst te maken, maar niet ten koste van álles.

Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met handdoeken en textiel van duurzaam verbouwde katoen, zacht, met een zuiver geweten. Zijn we zo zuinig mogelijk met energie en leveren we afval gescheiden in. Voet bij stuk koopt duurzaam in, bij voorkeur bij lokale ondernemers. En de producten die u in de praktijk koopt worden zonder plastic tasje meegegeven.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Naast de twee P’s van planet en profit is de derde P van people. Voet bij stuk heeft de wens om maatschappelijk betrokken te zijn. Naast de zorg en aandacht voor de cliënt, steunt Voet bij stuk jaarlijks één of meerdere goede doelen door sponsoring of door medewerking aan een evenement.

Ook in de toekomst willen we graag iets bijdragen, heeft u een idee waarbij wij u kunnen ondersteunen, neem dan even contact op!

Contact