DUURZAAM ONDERNEMEN

Voet bij stuk wil graag duurzaam ondernemen met aandacht voor de medemens en respect voor de aarde en het milieu. Bij duurzaam en verantwoord ondernemen denken wij aan de balans tussen de 3 P’s: people, planet, profit. Profit? Ja, de doelstelling is om winst te maken, maar niet ten koste van álles.

Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met handdoeken en textiel van duurzaam verbouwde katoen, zacht, met een zuiver geweten. Zijn we zo zuinig mogelijk met energie en leveren we afval gescheiden in. Voet bij stuk koopt duurzaam in, bij voorkeur bij lokale ondernemers. En de producten die u in de praktijk koopt worden zonder tasje meegegeven.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Naast de twee P’s van planet en profit is de derde P van people. Voet bij stuk heeft de wens om maatschappelijk betrokken te zijn. Naast de zorg en aandacht voor de cliënt, steunt Voet bij stuk jaarlijks één of meerdere goede doelen door sponsoring, een financiële bijdrage of door medewerking aan een evenement.

2017: Europa Kinderhulp en de Blote Voeten Tocht
Europa Kinderhulp biedt kansarme kinderen een onbezorgde tijd bij vakantiegezinnen in Nederland.

Stichting Hamlun Fistula organiseert de jaarlijkse Blote Voeten Tocht om geld in te zamelen voor hersteloperaties van jonge moeders in Ethiopië.

2018: Energy4Alp, Ons Huis en St. Verborgen Armoede Nunspeet
Energy4Alp is een sportief evenement waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor de Alpe d’Huzes.

De deelnemers aan de Nunspeetse avondvierdaagse van Ons Huis ontvangen een voet- en onderbeenmassage.
Sponsoring van de Burendag van WOC De Binnenhof.
Voet bij stuk wordt donateur van Stichting Verborgen Armoede Nunspeet

2019: Actie Roegans, 2Bike4Alzheimer
Actie Roegans voor KWF. Bij het lezen van dit artikel was meteen duidelijk dat we Casper tijdens deze monstertocht, bij het inlossen van zijn belofte én dit goede doel graag ondersteunen. Zijn belevenissen zijn te lezen in de blogs op www.roegans.nl.
De medewerkers van de Zorg- & Comfortwinkel doen mee met een team aan de 2Bike4Alzheimer, namens de zorgwinkel in Nunspeet gaat Marrie de Zwaan deze uitdaging aan.
Voet bij stuk wordt donateur van Oranjevereniging Nunspeet.

2020
Deelname aan en sponsoring van Gezondheidsmarkt MoviFit Nunspeet.
Bijdrage aan de goede doelen van de Oranjemarkt Driestwegkerk.

Ook in de toekomst willen we graag iets bijdragen, heeft u een idee waarbij wij u kunnen ondersteunen, neem dan even contact op!

Contact